© 2015 Beeldschrijvers
 

CONTACT

Anthonette van Luijtelaar

mail: anthonette@vanluijtelaar.nl

telefoon: 06 21 57 78 50

 

Hester Kiestra

mail: mail@hesterkiestra.nl

telefoon: 06 53 76 58 01

 

 

 

Je vindt ons ook op

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

Beeldschrijvers is een samenwerkingsverband van Anthonette van Luijtelaar en Hester Kiestra.

Anthonette van Luijtelaar is beeldend kunstenaar. Zij schildert vrij werk en ook werk in opdracht van mensen. De kracht van de verbeelding wil zij graag gebruiken in haar werk voor de beeldschrijvers. De kern is soms onzegbaar maar laat zich beter kennen in een beeld, een collage, een verhaal. De beslotenheid van een kistje of doosje geeft intimiteit in de beperking.

Anthonette heeft eerder veel training- en coachingsactiviteiten ontplooid. Vanwege haar achtergrond is ze in staat tot het maken van wezenlijk contact met de ander. Momenteel is ze naast haar beeldend werk werkzaam als trainingsacteur voor diverse opleidingen en bureaus.

Hester Kiestra is creatief denker en doener. Zij maakt verhalende collages en houdt van oude kistjes en mooie dingen. Hester luistert graag naar verhalen van mensen en organisaties en weet daarin goed de rode draad te herkennen. Dit vertalen naar krachtige en treffende beelden geeft haar plezier in haar werk als beeldschrijver.

Hester is eveneens werkzaam als energetisch therapeut in haar eigen praktijk Hester Kiestra Energiewerk. En zij werkt als merkstrateeg / workshopleider voor organisaties, waar ze zich focust op creatieve begeleiding rondom de thema's identiteit en betekenisvol ondernemen.

Hester studeerde commerciële economie en kunstgeschiedenis en zij volgde de opleiding Energetisch Therapeut bij Sonnevelt.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now