top of page
DSCN2810_edited.jpg

makes your heart blossom

being creative 

AGENDA

Tot de zomer geef ik alleen workshops op aanvraag.

 

Alle workshops vinden plaats in mijn atelier in Arnhem.

foto zwart wit_edited.jpg

Over mij

Mijn naam is Hester Kiestra en ik schilder met papier. Ruim 12 jaar geleden ontdekte ik, nadat ik vanaf mijn jonge jaren altijd creatief bezig was met stoffen, de magie van werken met papier. Met andere ogen kijken naar bestaande beelden en daaruit iets nieuws maken. Ik ben voortdurend op zoek naar boeiende stukjes papier in tijdschriften, mooie papiersoorten, interessante kleuren, sprekende patronen en vormen. Zelfs de kleinste snippers papier kunnen mij enorm fascineren. Het liefst scheur ik het papier en werk ik intuïtief. Dat is voor mij uiterlijk geven aan het innerlijk. Tijdens het werken vormen zich gedachten over wat ontstaat en gaat het beeld spreken. Als een werk klaar is, heeft het me altijd iets te vertellen.

Vaak begin ik met één stukje papier, dat me fascineert door zijn kleur, vorm en/of structuur, en zoek daar het overige papier bij. Door het samenvoegen en het herschikken, kijk ik wat er ontstaat. De ene keer werk ik met overgebleven papiersnippers en de andere keer weer met bewust gescheurde vormen. Als het beeld af is, geef ik er woorden aan o.a. door het werk een titel te geven. Ik werk ook vanuit een vooraf vaststaande gedachte of onderwerp, zoals in mijn nieuwste werk met het thema CREATION OF MY OWN UNIVERSE. Naast mijn creatieve werk, doe ik ook energiewerk en geef ik workshops op het raakvlak van creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. Meer daarover vind je         . 

Over mij
saudade II.jpg
Paper Art, Collages & More

Paper Art, Collages & Workshops

Paper Art

Paper Art is voor mij schilderen met papier. Kleuren en structuren van papier gebruiken om een compositie te 'schilderen'. Ik werk graag abstract en houd van verfijnde composities.

Collages

Collages maak ik door bestaande foto's te combineren en schikken totdat een nieuw spannend beeld ontstaat. Soms gebruik ik hier ook verf bij.

Workshops

Mijn kennis en ervaring op het gebied van energiewerk,  persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn combineer ik met mijn creatieve werk in workshops met verschillende thema's. 

GODINNEN

Mijn favoriete fenomeen waar ik graag mee werk is godinnen. De godin vertegenwoordigt voor mij het goddelijke vrouwelijke. De energie van onvoorwaardelijke liefde, compassie, magie, zachtheid, stromen en overgave.

Deze energie is in iedereen, ieder mens, en we hebben haar nodig om tot zelfliefde en verbinding te komen. Ik maak al jarenlang godinnencollage en geef ook regelmatig workshops over dit onderwerp.  Wil je hier meer over weten, kijk bij workshops of op mijn andere website over energiewerk: www.hesterkiestra.com.

logo godin paars_edited_edited.png
Contact

Hester Kiestra

mail@hesterkiestra.nl

06 53 76 58 01

Atelier: Arnhems Buiten, Utrechtseweg 310, De Brink, gebouw B46 in Arnhem

Heb je vragen of wil je één van mijn werken kopen dan kun je contact opnemen door een mail te sturen of door mij te bellen.

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram
  • Facebook Social Icon
bottom of page