top of page
atelier mei 2023.jpg

Inspiratie laat je groeien door je nieuwsgierigheid, enthousiasme en moed te stimuleren.

'Het was prachtig om onder de bezielende leiding van Hester mijn eigen kunst te maken. Op mooie en vaardige wijze brengt ze je naar je eigen creativiteit. Haar atelier werkt daarbij verrijkend er is zoveel te ontdekken en te gebruiken. Een cadeau aan jezelf.'

                                      Yvonne Schers

GROEIKUNST Inspiratiedag

In één dag nieuwe inzichten krijgen, nieuwe richtingen verkennen en de concrete eerste stap zetten. Door creativiteit, energiewerk en strategisch denken te combineren, krijg je inspiratie voor je volgende stap. Dat noem ik GROEIKUNST: de kunst verstaan om je eigen ontwikkeling richting te geven als persoon en/of ondernemer. Ik begeleid je daarbij. Voel je welkom in mijn atelier.

Wil je meer weten over mij en wat ik doe, kijk dan op hesterkiestra.com of LinkedIn.

Wat kun je verwachten.

Een inspiratiedag is altijd maatwerk en de invulling hangt af van jouw wens, vraag of dilemma.

Ik gebruik verschillende onderdelen, deze korte beschrijving geeft je een indruk van hoe een inspiratiedag eruit kan zien:

De dag begint met een meditatie. Daarna geef ik duidelijkheid over de principes bereidheid, acceptatie en manifestatie. Om zicht te krijgen op je vraag, dat waar je tegen aanloopt of je wens, ga je hiervan een beeld maken in de vorm een kunstwerk. Met behulp van mijn techniek beeldspraak kijken we wat het werk je te vertellen heeft. 

Een opstelling of oefening uit het systemisch werk gebruiken we om te ervaren wat er nodig is of waar je door wordt gehinderd of tegen gehouden. Als dat helder is gaan we de volgende stap concreet uitwerken. Vanzelfsprekend is er ook tijd voor beweging en verzorg ik eten & drinken.

DSCN2810_edited.jpg

bel mij voor een afspraak

06 53765801

of stuur een email

volg mij op

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page