Naast mijn werk als kunstenaar, heb ik ook diverse cursussen gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn. Ik ben afgestudeerd als  Energetisch Therapeut en op dit moment  volg ik een opleiding systemisch werk. De kennis die ik heb opgedaan op het gebied persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn combineer ik met creatief werk in workshops met verschillende thema's. Ik werk hierbij ook samen met andere kunstenaars en therapeuten. 

DSCN2833.jpg
20181120_160933.jpg
engel.jpg

Workshop Godinnencollage

Ontdek de godinnenkracht in jezelf. Eendaagse workshop Godinnencollage, waarbij je gaat schilderen met papier en de godin in jezelf gaat ontdekken.

Datum: op aanvraag voor groepen van minimaal 4 personen en op  20 juni op het Rode Maanfestival.

Workshop Engelen

Eendaagse workshop Engelen collage maken.

Engelen spreken bij veel mensen tot de verbeelding. Aan de hand van engelenkaarten gaan je je eigen engel maken met de collage techniek.

 

Datum: op aanvraag voor groepen van minimaal 4 personen

Workshop Wie ben ik?

Eendaagse workshop Wie ben ik?

Met deze vraag, één van de grote levensvragen, gaan we tijdens deze creatieve workshop aan de slag. Helderheid proberen te krijgen over je eigen identiteit met behulp van oa. collage maken, tekenen en schrijven.

Datum: op aanvraag voor groepen van minimaal 4 personen

Nieuwsgiering geworden, je kunt mij mailen voor informatie, offerte of aanmelding voor een workshop: mail@hesterkiestra.nl