top of page

Naast mijn werk als kunstenaar, werk ik ook met energie en het energieveld van de mens. Mijn sensitiviteit, intuïtie en helende handen zet ik in om mensen te begeleiden op hun levenspad. Ik ben afgestudeerd als Energetisch Therapeut en Opsteller (systemisch werk en familieopstellingen). In de workshops die ik geef, werk ik graag op het raakvlak van bewustzijnsontwikkeling en creativiteit. Het zijn workshops waarin inspiratie, meditatie en creatie de ingrediënten zijn om een betekenisvol kunstwerk voor jezelf te maken. Op mijn website www.hesterkiestra.com vind je alle info.

IMG_20220904_182408_418.jpg
godin ANA.jpg
engel.jpg

Workshop Godinnencollage

Ontdek de godinnenkracht in jezelf. Eendaagse workshop Godinnencollage, waarbij je gaat schilderen met papier en de godin in jezelf gaat ontdekken.

Datum: op aanvraag voor groepen van minimaal 4 personen en op  20 juni op het Rode Maanfestival.

Workshop Engelen

Eendaagse workshop Engelen collage maken.

Engelen spreken bij veel mensen tot de verbeelding. Aan de hand van engelenkaarten gaan je je eigen engel maken met de collage techniek.

 

Datum: op aanvraag voor groepen van minimaal 4 personen

Workshop Zelfliefde

Eendaagse workshop over zelfliefde.  Meditatie, inspiratie en creatie. Je gaat een altaar maken voor jezelf in een kistje of doosje. 

Datum: op aanvraag voor groepen van minimaal 4 personen

Nieuwsgiering geworden, je kunt mij mailen voor informatie, offerte of aanmelding voor een workshop: mail@hesterkiestra.nl

bottom of page