top of page

Naast mijn werk als kunstenaar, werk ik ook met energie en het energieveld van de mens. Mijn sensitiviteit, intuïtie en helende handen zet ik in om mensen te begeleiden op hun levenspad. Ik ben afgestudeerd als Energetisch Therapeut en Opsteller (systemisch werk en familieopstellingen). In de workshops die ik geef, werk ik graag op het raakvlak van bewustzijnsontwikkeling en creativiteit. Het zijn workshops waarin inspiratie, meditatie en creatie de ingrediënten zijn om een betekenisvol kunstwerk voor jezelf te maken. Op mijn website www.hesterkiestra.com vind je alle info.

Godin Venus.jpg
hart3.jpg
IMG_20220904_182408_418.jpg

Workshop Godinnencollage

 

In deze creatieve workshop ga je jezelf visualiseren als godin. De ingrediënten van de workshop zijn inspiratie, meditatie en creatie. We gaan werken met papier om een godinnencollage te maken.

Wie: vrouwen, je hoeft geen ervaring te hebben, max 6 deelnemers

Wanneer: vrijdag 5 april van 13.00 tot 17.00 uur

Bijdrage: € 60,-

Workshop Helende kunst van je hart

In deze creatieve workshop gaan we onderzoeken wat je hartenwens is en die visualiseren. De ingrediënten van de workshop zijn inspiratie, meditatie en creatie. We gaan werken met ecoline en papier om een collage te maken van jouw hartenwens. 

Wie: vrouwen, je hoeft geen ervaring te hebben, max 6 deelnemers

Wanneer: op aanvraag

Bijdrage: € 60,-

Workshop Zelfliefde

 

In deze creatieve workshop ga je een altaar voor jezelf maken. De ingrediënten van de workshop zijn inspiratie, meditatie en creatie. We gaan werken met verschillende materialen in een kistje naar keuze. Je zult een verrassend kunstwerk voor jezelf maken.

Wie: vrouwen, je hoeft geen ervaring te hebben, max 6 deelnemers

Wanneer: op aanvraag

Bijdrage: € 65,-

E

Nieuwsgiering geworden, je kunt mij mailen voor informatie, offerte of aanmelding voor een workshop: mail@hesterkiestra.nl

bottom of page